Danny Tattoo Place

Dannys Tattoo Place

Gallerij

Onze portfolio

Onze gallerij

Portfolio

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Vandaag bij Danny een Smiley op mijn hand laten zetten en dat heeft hij buitengewoon netjes gedaan. In de shop is het hartstikke gezellig dus je wordt vriendelijk en met veel humor ontvangen. Ze nemen de tijd voor je en ze zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dat merk je aan alles. Dikke 10 voor deze shop! 🙂
Wakker bv
Super toffe plek om je tattoo te laten zetten. Vandaag mijn 2e tattoo hier laten zetten en weer met een lach naar buiten gegaan. Ze nemen de tijd voor je, bekijken alle opties die mogelijk zijn, maken een gezellig praatje met je en bieden wat te drinken aan als het wat langer duurt! Mijn complimenten!!
Manon
The place to be voor al je mooie tatoeages. Bij Dannystattooplace!!!!! Heeft afgelopen zaterdag een mooie tattoo gezet bij me. En het resultaat mag er wezen. Super blij mee. Thx Danny
Armando
Super fijne shop en aardige mensen die er werken! Mooie tattoos die ze zetten ben er elke keer weer blij mee ga nergens anders meer heen! Echt een aanrader!!
Mette
Danny heeft mijn eerste tattoo mogen zetten, en ben er ook heel tevreden mee. Mocht er een volgende komen weet ik waar ik heen ga 😇. Bedankt !
Michiel
Hele goede tattooshop. Ik heb een aantal weken terug een tattoosessie gewonnen en deze vandaag laten zetten. Super blij met t eindresultaat en zeker een echte aanrader om een tatoeage te laten zetten met een prachtig eindresultaat!!
Sanne

nEEM CONTACT OP MET ONS

CONTACTEER ONS