Tattoo shop Eindhoven

Bent u op zoek naar een tattoo shop in Eindhoven en omgeving? Neem dan zeker een kijkje bij Danny’s Tattoo Place! Danny’s Tattoo Place is de juiste plek om uw tattoo op een professionele en mooie manier bij u te laten zetten. Daarnaast werken wij volgens de regels van de GGD en zorgen wij voor hygiënische en gesteriliseerde producten. Lees snel verder voor meer informatie over onze Tattoo Shop in Eindhoven!

Professionele tattoo shop Eindhoven

Danny’s Tattoo Place is de plek in Eindhoven om uw tattoo op een professionele manier te laten zetten. 2016-11-02-23-20-39Onze allround tattoo-artiest, Danny, is al meer dan 10 jaar actief in de tattoo branche. Hij zorgt voor de meest uiteenlopende tatoeages, van tekst tot complete portretten en cover-ups. Daarnaast wil Danny dat zijn klanten tevreden zijn met de tatoeages en zo min mogelijk last hebben. Daarom zijn er een aantal kleine ‘regeltjes’ opgesteld, voordat u een tattoo kunt laten zetten.

Werkwijze tattoo shop Eindhoven

Bent u geïnteresseerd in een tattoo? Dan kunt u bij Danny’s Tattoo Place terecht om voorbeelden of ontwerpen te bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf met een voorbeeld komt. Als u heeft besloten om een tattoo te laten zetten, is het belangrijk om rekening te houden dat u 24 uur van te voren geen alcohol of drugs heeft gebruikt. Wij adviseren om een uur tot anderhalf uur van te voren appelsap te drinken, omdat dit zorgt voor een verdikking van uw bloed. Daarnaast gebruiken wij altijd producten die steriel zijn om de hygiëne te waarborgen. Nadat uw tattoo is afgerond, krijgt u een zalfje mee om uw tattoo te verzorgen en te beschermen voor bacteriën. Uw tattoo is onze zorg!

Afspraak maken?

Heeft u interesse in het laten zetten van een tattoo, maar heeft u nog geen idee wat u wilt? Kom dan gerust langs onze shop om inspiratie op te doen. Heeft u al een idee over uw tattoo? Dan kunt u deze bespreken met onze tattoo-artiest. Als alles duidelijk is, kunt u ter plekke een afspraak maken. Afspraken worden alleen in onze tattoo shop in Eindhoven gemaakt, omdat we rekening houden met meerdere facetten van het vak. Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!